Υπηρεσίες

Χαλαρώστε στο Massage Center με τους έμπειρους και καταρτισμένους θεραπευτές μας και απολαύστε ένα από τα παρακάτω είδη μασάζ.  

  2page img1    6page img3    5page img2 

  • Back Side Πλάτης: Μασάζ μικρής διάρκειας για πλάτη, αυχένα, πίσω μέρος ποδιών και πέλματα.
  • Foot Πελμάτων: Ευεργετική θεραπεία πελμάτων η οποία προσφέρει ηρεμία και ισορροπία στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς όλες οι απολήξεις των νεύρων καταλήγουν στις πατούσες. Ξαπλώστε σε αναπαυτική πολυθρόνα, χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε τα ρούχα σας, τοποθετήστε τα πόδια σας στο ειδικό σκαμνάκι και αφεθείτε στους θεραπευτές μας.
  • Sports Αθλητικό: Θεραπευτικό και αποσυμφορητικό μασάζ ειδικό για αθλούμενους και για άτομα που κάνουν πρωταθλητισμό. Βοηθάει στην γρήγορη αποκατάσταση των μυών και σας προετοιμάζει για δυνατές προπονήσεις με μέγιστη απόδοση.  Μασάζ 50 λεπτών για όλο το σώμα.
  • Anti-Cellulite Κυτταρίτιδας: Τώρα υπάρχει λύση για την κυτταρίτιδα. Ειδικό μασάζ το οποίο διασπά τα λιποκύτταρα και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Special Relaxation Χαλαρωτικό: Χαλαρωτικό μασάζ ιδανικό για ξεκούραση. Κλείστε τα μάτια και αφεθείτε στην απόλαυση.
  • Long Pleasure Μεγάλης Διάρκειας: Δοκιμάστε την απόλυτη χαλάρωση κάνοντας 110 λεπτά συνεχόμενου μασάζ. Νιώστε την ξεκούραση σε όλο της το μεγαλείο και αφιερώστε ένα δίωρο απόλαυσης στον εαυτό σας, γιατί σκεφτείτε ότι οι απολαύσεις της ζωής δεν είναι πάρα πολλές και ειδικά αυτές που στοιχίζουν τόσο λίγο.
  • Twin Διπλό: Αν είστε συλλέκτης των πρωτόγνωρων εμπειριών σίγουρα δεν θα πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε το twin μασάζ. Εμπειρία για λίγους και εκλεκτούς με δύο θεραπεύτριές μας να ασχολούνται ταυτόχρονα με το σώμα σας.
  • Robotic Therapist: Δεν θα χρειαστεί ούτε τα ρούχα σας να βγάλετε. Μασάζ απο ειδικό μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας στην πλάτη και τον αυχένα. Ξεχάστε τους πόνους στην μέση και στο πίσω μέρος του λαιμού.  Η θεραπεία αυτή συνίσταται αυτόνομη αλλά και σαν προετοιμασία στην λίστα των παραπάνω μασάζ.
  • Balsam Plus: Συμπληρώστε στο μασάζ που θα επιλέξετε τα έλαια του Balsam Plus. Το πλούσιο σε βιταμίνες αμυγδαλέλαιο και τα ειδικά αιθέρια έλαια θα ενυδατώσουν και θα τονώσουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σας.  Αφήστε το ειδικό μείγμα για τουλάχιστον μια ώρα χωρίς να το απομακρύνετε κάνοντας μπάνιο. Σκεφτείτε ότι η επιδερμίδα σας αξίζει το καλύτερο.  Η τιμή της συμπληρωματικής αυτής θεραπείας ανέρχεται στα 3€.

   3page img2     3page img3    5page img3
Πρόταση: Ευχηθείτε χρόνια πολλά και χαρίστε στους ανθρώπους που αγαπάτε ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό δώρο που σίγουρα κανείς άλλος μέχρι τώρα δεν σκέφτηκε να τους κάνει.  Δωρίστε τους μια συνεδρία από την παραπάνω λίστα του μενού μας και αφήστε τους να σας θυμούνται για πάντα.


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00


Τιμοκατάλογος

ΕΙΔΟΣ ΜΑΣΑΖ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΧΡΕΩΣΗ

BACK SIDE - ΠΛΑΤΗΣ

25΄

25 €

FOOT - ΠΕΛΜΑΤΩΝ

25΄

25 €

SPECIAL RELAXATION - ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

50΄

40 €

SPORTS - ΑΘΛΗΤΙΚΟ

50΄

40 €

ANTI-CELLULITE - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

50΄

40 €

LONG PLEASURE - ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

110΄

70 €

TWIN - ΔΙΠΛΟ

25΄

40€

BALSAM PLUS - ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

3 €

ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΔΕΥ - ΤΕΤ - ΠΑΡ

50’

75 €

ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΡΙ – ΠΕΜ - ΣΑΒ 25’ 45€


ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΡΙ – ΠΕΜ - ΣΑΒ

Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων